Lakselv klatreklubb har eksistert siden storhallen i Porsanger ble satt opp i 1995. Klubben har siden da hatt mange aktive klatrere i alle aldre, både inne i klatreveggen og ute i klatrefeltet på Karalaks.


Nytt av året er at det i fjor ble boltet og gjort klart et nytt utendørs klatrefelt i Brennelv med mange ruter av varierende vanskelighetsgrad. Bilder fra turene vi har hatt dit og andre steder finner du i bildealbummet.


Klubben bærer preg av flere gode klatrere som har lett for å lære bort teknikk, og gi gode råd for fremgang, om det er ønskelig å stige i vanskelighetsgrad.

Vi har også et veldig godt miljø, og vi har sett at nye klatrere fort kommer inn i samholdet under veggen.


Tidligere år har Lemmivarra klatreklubb hatt flere pallplasseringer i nasjonale klatrekonkurranser i både junior og seniorklassen.


Vi har alltid klatreansvarlig tilstedeklatredagene våre i storhallen. Det vil si at det er en som har ansvaret for klatringen og kontrollerer sikring av både klatrer og sikrer, slik at vi skal slippe uønskede hendelser.

Klatring hos oss skjer allikevel på eget ansvar, og klatreren må selv stå for forsikring som dekker slik aktivitet, noe de fleste personforsikringer gjør på den høyden vi har i klatreveggen hos oss.


 

Kontakt oss:


Gorm Gunleiksrud  - Leder

Tlf: 40027906